Львівський депутат пройшов поліграф

Олег Довганик  |  Четвер, 8 грудня 2016, 16:52
Веремчук не використовував волонтерство, щоб стати депутатом
Львівський депутат пройшов поліграф

Веремчук не використовував волонтерство, щоб стати депутатом, – результати перевірки поліграфом

Під час передвиборчої кампанії-2015 у місцеві ради очільник «Народної Самооборони» Львівщини, а тепер і керівник фракції «Народний контроль» у Львівській міській раді Валерій Веремчук не використовував волонтерство, як додаткові плюси своєї кандидатури.

Такими є результати перевірки на поліграфі, яку пройшов депутат на пропозицію телеканалу «Перший Західний».

Як розповів сам Валерій Веремчук, тестування тривало понад годину: «Ми говорили про волонтерство: чи можна його використати  для власного збагачення, для здобуття політичного рейтингу. Найскладніше у тестуванні – давати однозначні відповіді: так, ні, не знаю. Адже є питання, які вимагають ширшої відповіді і пояснення».

Зокрема, серед ключових запитань на детекторі звучали: Чи були випадки, коли волонтерські гроші використовували для виборчої агітації? Щоб стати депутатом, Ви використовували волонтерство?

На обидва питання депутат дав відповідь: «Ні», – і поліграф підтвердив її достовірність.

Зазначимо, що Валерій Веремчук став першим депутатом Львівської міської ради, який пройшов перевірку на детекторі брехні. А, як відзначають організатори тестування, наразі, окрім Веремчука, лише четверо місцевих політиків погодилися відповісти на питання поліграфа.

comments powered by HyperComments