У Львові розкажуть про путінську пропаганду

Олег Довганик  |  Вівторок, 6 грудня 2016, 09:11
Книга дає відповіді на нагальні питання сьогодення
У Львові розкажуть про путінську пропаганду

6 грудня у Львові пройде презентація книги політолога Миколи Давидюка “Як працює путінська пропаганда”. Публічна презентація відбудеться у книгарні “Є”, а презентація-дискусія за участю політиків, політологів, експертів, громадських діячів, дипломатів та медійників відбудеться у готелі “Шопен” за запрошеннями.

Про це повідомили організатори презентації.

“Це – актуальний аналіз кейсів інформаційних та політичних маніпуляцій Кремля останніх трьох років, історії перемог українських волонтерів, журналістів та добровольців у протистоянні російській агресії у всіх її проявах”, - зазначає автор.

Книга дає відповіді на нагальні питання сьогодення, від того як реагувати на пропаганду, і хто її створює, що таке гібридна війна і як це пов’язано з поняттям «русского міра».

Дослідження автора та власний досвід, який він здобув у ході широкої політологічної діяльності і візитів на кремлівські політичні шоу відкривають картинку путінського закулісся та описують ідеологічні засади, маніпулятивний інструментар та наводять безліч прикладів, із вуст учасників та очевидців.

Микола Давидюк – Ph.D, політолог, директор аналітичного центру «Політика», менеджер успішних виборчих та PR кампаній, політичний консультант. Експерт на провідних українських та міжнародних інформаційних ТБ каналах і радіо. Веде авторські колонки в друкованих та інтернет ЗМІ. Читає відкриті лекції з політології, комунікацій та проблем сучасноії політики. Засновник «Форуму нових політчних лідерів».

comments powered by HyperComments