У Львові виставка з присмаком комуністичних репресій в Китаї (ФОТО)

Юлія Субота  |  Вівторок, 18 липня 2017, 20:58
Львів`ян запрошують пізнати істину, доброту та терпіння.
У Львові виставка з присмаком комуністичних репресій в Китаї (ФОТО)

З 18 липня до 4 серпня у Львівському Палаці Мистецтв можна переглянути Міжнародну художню виставку «Мистецтво Чжень Шань Жень» (Істина Доброта Терпіння). 

В експозиції - репродукції 12 художників з Австралії, Канади, Китаю, США, Таїланду, Тайваню і Японії.Всього 40 картин. В основному, оригінали картин виконані олією на полотні в стилі «Ренесанс», кілька творів – тушшю на шовку в традиційному китайському стилі.

Твори мистецтва тут не просто картини – це інструмент, за допомогою якого художники можуть висловити правду.

Історія експозиції - це історія знайомства авторів із Фалунь Дафа (Фалуньгун) - стародавньою системою морального і фізичного вдосконалення людини і її принципом «Істина Доброта Терпіння». Ставши на шлях вдосконалення, вони поліпшили свій духовний і фізичний стан. Це допомогло їм розширити сприйняття навколишнього світу і знайти відповідь на одвічне питання про вище призначення життя і мистецтва.

Цікаво знати: Виставка експонується з 2005 року, на сьогодні об'їхала понад 80 країн, експонувалася більше 1000 разів. В Україні виставка проходить з 2009 року  у таких містах як: Київ, Дніпро, Одеса, Харків, Львів, Краматорськ, Миколаїв, Запоріжжя, Рівне, Вінниця, Херсон.

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments