У Львові вперше відбувся GRAND PRIX LVIV HALF MARATHON 2016 (ФОТО)

Назарій Юськів  |  Неділя, 6 листопада 2016, 16:30
Сотні львів`ян та гостей міста попри дощову погоду вийшли на бігову дистанцію.
У Львові вперше відбувся GRAND PRIX LVIV HALF MARATHON 2016 (ФОТО)

Сьогодні, 6 листопада, у Львові вперше відбувся міжнародний півмарафон GRAND PRIX LVIV HALF MARATHON 2016. Урочистий старт  дав міський голова Львова Андрій Садовий.

«Коли падає дощ – то на щастя. Я бажаю вам перемоги. В нас завжди є таке правило, якщо хочеш збудувати Україну – це є біг на довгу дистанцію. І треба мати впевненість у своїх силах і вірити в перемогу», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова, під час відкриття півмарафону.
 
Участь у львівському півмарафоні взяли більше 1300 бігунів із різних куточків України, а також з інших країн. Львівські змагання стали  завершальним етапом бігової ліги Run Ukraine Running League 2016.
 
Місто вперше приймає півмарафон такого масштабу, тож для її проведення довелось добряче попотіти та повністю перекрити для руху значну частину міста.
 
«На львівський півмарафон зареєструвались 600 учасників на дистанцію 21 км. (на старт вийшло 557, - пр. ред.) Ми вперше приймаємо таку кількість охочих пробігти цю дистанцію на регіональному півмарафоні і дуже раді такому результату. Маршрути наших дистанцій не випадково прокладені історичними вулицями міста, адже півмарафон – це не просто бігова подія, а й важливий туристичний захід для Львова. Ми хочемо, щоб півмарафон став традицією для міста і через роки у ньому брали участь наші діти», -  зазначив  генеральний менеджер компанії  Run Ukraine Дмитро Черніцький.
 
Окрім півмарафонної дистанції у 21 км, бігуни мали змогу спробувати свої сили у коротших дистанціях: 10 км, 5 км, 2км. Також у рамках події відувся й дитячий забіг.

 

comments powered by HyperComments