У Вірменському дворику відсвяткували Дні Тбілісі у Львові

Валерій Шмаков  |  Четвер, 12 вересня 2013, 11:47
У Львові на території Вірменського дворику відбулось святкування Днів Тбілісі. Святковий захід відвідало чимало львів’ян, туристів та гостей з Грузії. А також представники Тбіліської міської ради, які приїхали до Львова на стажування.

Нагадаємо, 3-9 червня в Тбілісі відбулися Дні Львова. Тож сьогодні Дні Тбілісі тривають у Львові. Відтак, Вірменський дворик було стилізовано у грузинському стилі. Також відвідувачі мали змогу скуштувати справжньої грузинської кухні.

Як розповіла Олена Виноградська, бренд-менеджер групи ресторанів «Рестарон», меню складалося з таких національних страв як хачапурі, хінкалі, сациві, шашлики, грузинський хліб та чурчхела. Льввівянам особливо припала до смаку саме чурчхела, яка готується з настромлених на нитку горіхів у загустілому сиропі з виноградного соку (та́тарі).

Опісля частування національними стравами шанувальників грузинської культури розважали група "Йорий Кльоц" та чоловічий гурт, який виконував грузинські народні пісні. Також захід відвідав міський голова Львова Андрій Садовий та привітав присутніх зі святом.

comments powered by HyperComments