Кермувальники громадського транспорту Стрия зменшили кількість маршрутів

Понеділок, 26 лютого 2018, 16:20
Як зазначається, у Стрию перевізники почали скорочувати чисельність маршутів та години роботи.
Кермувальники громадського транспорту Стрия зменшили кількість маршрутів

 Це відбувається через відмову міської ради збільшити ціни на тарифи на перевезення. Таку інформацію надають представники адміністрації стрийських перевізників; проінформовано також містян у оголошеннях у маршрутних таксі, пише Діловий Стрий.

Адміністрація Стрийського АТП сповіщає, що у зв’язку з підвищенням цін на паливо, запасні частини, відмовою міськради підвищувати тарифи на перевезення та відсутнім відшкодуванням втрат від перевезення пільгових категорій пасажирів у пточному році, для зменшення витрат на міських перевезеннях та збереження робочих місць на підприємстві з 24.02.2018 перевезення на міських маршрутах будуть виконуватися з 06.00 до 09.30 та з 16.30 до 19.00. Просять вибачення за тимчасові незручності

Відмітимо, що в Стрию часто мешканці міста бідкалися на якість перевезень у маршрутному транспорті.

Читайте про те, як в ЛМР говорили про закупівлю транспорту за кордоном. Радник міського голови Львова Андрій Білий розказав про те, що вони хочуть і потрібно бути зацікавлеми у вітчизняному товаровиробникові. Тому що це розвиток українського бізнесу, оплата податків до локального бюджету та ще безліч позитивних речей для економіки. Проте у зв'язку з тим, що питання забезпечення якості перевезень треба вирішувати просто зараз, розглядаються різні варіанти. До прикладу мова іде про співпрацю з іншими державами, якщо ціна на товар в межах розумного та нам пропонують вигідні умови: терміни поставки, якість машин, гарантії тощо.

comments powered by HyperComments