Суд вирішив, що заступницю Гірняка Параску Дворянин було звільнено незаконно

Субота, 25 листопада 2017, 18:03
Засідання Львівського окружного адмінсуду відбулось 24 листопада
Суд вирішив, що заступницю Гірняка Параску Дворянин було звільнено незаконно

Львівський окружний адмінсуд визнав незаконним рішення про звільнення Парасковії Дворянин з посади першої заступниці голови Львівської облради.

Позов задовільнено частково – а саме у тій частині, де Дворянин вимагала визнати своє звільнення незаконним. Але визнавати призначення незаконним призначення заступником голови Львівської облради Андрія Білоуса суд не став. Таким чином через рішення суду склалася досить дивна ситуація: є незаконно звільнена Дворянин, яка, за ідеєю може тепер поновитися в посад, і є, на думку суду, законно назначений Білоус.

Слід зазначити, що сама Парасковія Дворянин у позові вимагала лише признання незаконним свого звільнення, вимог про поновлення в посаді не висувала.

Головний юрист Львівської облради Андрій Мельник заявив, що Львівська облрада обов'язково подасть апеляцію на учорашнє рішення суду та назвав його абсурдним. Також він сказав, що не розуміє, чим суд керувався, виносячи таке рішення.

Парасковію Дворянин звільнили з посади першого заступника голови облради 5 квітня, голоси за їх відставку дали 53 депутати з п’яти фракцій

comments powered by HyperComments