15 сіл та два міста опинились без світла на Львівщині

Середа, 16 серпня 2017, 15:57
Частина львів'ян, мешканці Борислава та ще 5 районів області залишились без світла через пошкодження в електромережах
15 сіл та два міста опинились без світла на Львівщині

Такі дані оприлюднили в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вчора, 15 серпня, вранці у Перемишлянському районі через пошкоджену електромережу без електропостачання залишилось 5 населених пунктів: Білка, Брюховичі, Вовків, Мерещів, Осталовичі.

Цього ж дня о 10:10 год. без світла також частково залишилося село Вільховець.

На Радехівщині близько 9 години через пошкодження в електромережах тимчасово було знеструмлено село Новий Витків, у Городоцькому районі – тимчасово без електропостачання залишились села Бартатів та Суховоля, а у Жовківському районі – села Вʼязова.

У Пустомитівському районі близько 17 год. через пошкодження в електромережах тимчасово без електропостачання частково залишилося село Щирець, а о 20:57 год. – село Ставчани, зокрема частково промзона заводу "Майола", ПП "Оліяр".

Роботи з відновлення електромережі все ще тривають.

На Золочівщині сьгоодні о 00:25 год. тимчасово без електропостачання повністю залишилися три села: Богутин, Чижів, Торгів. Роботи з ліквідації пошкоджень розпочались сьогодні вранці.

Також у Львові о 21:00 год. через пошкодження внутрішньо будинкових комунікацій тимчасово без електропостачання залишились мешканці будинку №26 на вул. Панаса Мирного та мешканці будинку №9 на вул. С.Васильківського.

Натомість у Бориславі  о 21:30 год. через  пошкодження міських електромереж тимчасово без електропостачання залишились мешканці буд №50а на вул. Залізняка.

Нагадаємо, У Львові та Рудному знову не буде світла

comments powered by HyperComments