Учасникам АТО та родинам Героїв Небесної сотні виділили 118,2 тис грн

Середа, 9 серпня 2017, 19:36
На Комплексну програму соціальної підтримки учасників АТО та родин Героїв Небесної Сотні виділили понад 118 тис грн
Учасникам АТО та родинам Героїв Небесної сотні виділили 118,2 тис грн

Як повідомляє прес-служба ЛОДА, 7 серпня з бюджету Львівської області для реалізації програми соціальної підтримки учасників АТО та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні виділено 118,2 тис. гривень. За допомогою цих коштів отримають одноразову адресну допомогу 20 воїнів з числа демобілізованих із зони АТО (по 3 тисячі гривень), покриють щомісячні соціальні виплати 10 дітям загиблих (померлих) учасників АТО, Героїв Небесної Сотні (по 2,5 тисячі гривень) та відшкодують пільгові витрати на житлово-комунальні послуги родин Героїв Небесної Сотні.

32 тис. гривень з  цих коштів піде на встановлення пам'ятних знаків на могилах загиблих під час АТО. Зазначену допомогу в області цьогоріч передбачено для 15 родин загиблих в зоні АТО на загальну суму 479,5 тис. гривень.

Всього з початку 2017 року для реалізації Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні  департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації  виділено 8  млн гривень.

Нагадаємо, Благодійний захід для сімей учасників АТО та Героїв Небесної сотні

comments powered by HyperComments