У Добротворі троє сиріт отримали в подарунок квартиру

Четвер, 27 липня 2017, 11:34
У смт. Добротвір, що в Кам’янка-Бузькому районі трьом дітям-сиротам подарували квартиру. Дві сестри та брат тепер мають власне житло. Про це повідомляє служба у справах дітей львівської ОДА.
У Добротворі троє сиріт отримали в подарунок квартиру

Вчора діти отримали ключі від 3-х кімнатної квартири та право власності. До цього часу сетри та брат жили у прийомній сім’ї. Кошти надав районна влада та обласна. Від області було виділено 343 тис. грн., а з району – 228 тис. грн.Повна сума 572,0 тис гривень. Стільки і коштує квартира.

На момент вручення серед присутніх була заступниця голови облдержадміністрації Оксана Стоколос-Ворончук, голова бюджетної комісії обласної ради Олег Домчак, голова Кам'янка-Бузької райдержадміністрації Володимир Кирилич, начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Володимир Лис.

Оксана Стоколос-Ворончук наголосила на тому, що дорослі мають захищати дітей, а особливо дітей-сиріт. Зробити так, аби повернути їм віру в добро та справедливість. «Найкращий спосіб зробити дитину хорошою — це зробити її щасливою. А сьогоднішня подія - майбутнє історії нашої країни.»
 

Варто зазначити, що протягом 4-ох років, починаючи від 2013 року, діє Програма допомоги подібним дітям. За цей час вже було придбано 10 квартир для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа.

Більше новин про Західну Україну читайте на "Справжня Варта".

comments powered by HyperComments