У Дрогобичі з’явиться багатофункціональний стадіон

П'ятниця, 2 червня 2017, 16:12
На Львівщині ухвалили програму соціально-економічного розвитку.
У Дрогобичі з’явиться багатофункціональний стадіон

1 червня, у рамках сесії облради ухвалили програму соціально-економічного розвитку області з переліком проектів, які реалізовуватимуться з спецфонду обласного бюджету.

Відповідно до програми, Дрогобич із бюджету розвитку отримає 2,5 млн грн, які будуть скеровані на утеплення фасаду дитячої музичної школи, заміну вікон у школах №8 та №14, реконструкцію даху школи №7,  заміну освітлення на вул. Шептицького у м. Стебник.

Окрім того, у Дрогобичі на території ДЮСШ ім. І. Боберського за співфінансування Держфонду регіонального розвитку та місцевих бюджетів побудують багатофункціональний спортивний комплект. Вартість проекту – близько 3,5 млн грн.

 Повне виконання робіт заплановане на цей рік. Це має бути стадіон із сучасними спортивними полями, гарними трибунами, легкоатлетичними доріжками.

Також у Дрогобичі, на умовах співфінансування хочуть реалізувати проект із реконструкції площі Ринок. Загальна вартість — 24 мільйона гривень.

Нагадаємо, Андрій Ковч став головою комісії з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, свободи слова та антикорупційної політики.

Раніше “Справжня Варта” повідомляла, що на Мостищині створять мультифункціональний спортивний комплекс.

Більше новин із життя Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments