Історичну вулицю в Луцьку хочуть зробити пішохідною

Четвер, 11 травня 2017, 15:32
Лучан закликають підписати відповідну петицію.
Історичну вулицю в Луцьку хочуть зробити пішохідною

10 травня у міській раді Луцька відбулося обговорення проекту капітального ремонту вулиці Кривий Вал, на який з міського бюджету виділять 4,5 мільйонів гривень. Разом із цим було запропоновано зробити вулицю пішохідною.

Як йдеться у тексті петиції, стан історичної вулиці Кривий Вал у Луцьку є занедбаним, а накопичення автомобілів, які паркуються вздовж вулиці, створює масу незручностей.

“У цьому році Луцькою міською радою запланований капітальний ремонт вулиці Кривий Вал від вулиці Глушець до вулиці Богдана Хмельницького. Тому пропонується внести зміну в проект капітального ремонту вулиці та облаштувати її частину виключно пішохідною, а саме від бізнес-центру "Гранд-персона" і до повороту на вул. П'ятницька гірка”, - зазначає автор петиції, депутат Павло Данильчук.

Як повідомив архітектор Олександр Балан, за проектом ремонту вулиці, тротуар буде шириною 2,25 м, оскільки пішохідне навантаження не надто значне, а в’їзд на вулицю Лесі Українки перекриють напівкулями. 
Підрядником на виконання робіт буде компанія «Бетон Брук Сервіс», яка ремонтувала вулицю Лесі Українки.

Зрештою, у міській раді повідомили, що проект капітального ремонту зроблять публічним та впродовж 10 днів будуть приймати зауваження і пропозиції.

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments