На кордоні з Румунією відбулась серія затримань контрабанди цигарок

Понеділок, 27 березня 2017, 10:18
Прикордонники попередили вивезення понад 50 ящиків товару.
На кордоні з Румунією відбулась серія затримань контрабанди цигарок

Днями,  прикордонники Чернівецького загону попередили вивезення 50 ящиків тютюнових виробів, які в різній кількості та вигадливими способами спробували переправити через кордон контрабандисти. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Відтак, працівники відділу “Красноїльськ” отримали оперативну інформацію від місцевих мешканців про переміщення тютюнових виробів попри пункт пропуску. Десять ящиків знайшли у схованці під деревами, ще стільки ж допоміг виявити службовий пес Аякс.

Прикордонники у “Селятині” затримали двох молодиків із Буковини, які намагались визначити маневри службових нарядів, за що відповідатимуть перед законом, оскільки перестрибнули через паркан на кордоні.

Окрім цього, низку контрабандних схованок цигарок виявили на території обох прикордонних відділів під час патрулювання. Ще про 20 пакунків повідомили оперативні підрозділи Держприкордонслужби.

Спільно з румунською поліцією, на території “Селятина” спіймали контрабандистів, які намагались перемістити через кордон десять ящиків тютюнових виробів.

Усі товари вилучили та передали місцевим представникам ДФС. Порушників притягнуть до відповідальності.

comments powered by HyperComments