На Стрийщині створили туристично-інформаційний центр

Понеділок, 30 січня 2017, 22:28
Центр є ініціативою Агенції регіонального розвитку “Перспектива Стрийщини” та ГО “Еко-Турист”.
На Стрийщині створили туристично-інформаційний центр

Днями відбулися загальні звітні збори громадських туристичних організацій Стрийщини, на яких представили Туристично-інформаційний центр (ТІЦ) району. Про це повідомили у прес-службі Стрийської РДА.

Як зазначили у повідомленні, основними завданнями Центру є: створення привабливості території регіону для туристів, гостей, делегацій шляхом розробки та розповсюдження оригінальних туристично-відпочинкових послуг (туристичні маршрути, екскурсії по регіону, веломандрівки, рафтинг, розробка та друк туристичних карт, путівників, буклетів тощо), а також організація власних заходів, фестивалів та партнерство з уже існуючими центрами. 

На заході були присутні представники громадських туристичних організацій, а саме: ГО «Еко-Турист», ГО ФОК “Плай”, ГО “Агенція регіонального розвитку Стрийщини”, ГО “Стрийська старовина”, ГО “Стрий-Ко”, СГО “Новий Стрий”, ГО КМ “Прикарпаття” (Стрий), асоціація ветеранів спорту Стрийщини та інші, а також представники Стрийської кооперативної ініціативи, УМГ «Львівтрансгаз» та ЗМІ. 

Довідка: 
Туристично-інформаційний центр Стрийщини постійно відкритий для відвідувачів та партнерів за адресою: м. Стрий, вул. Валова 7, кол-центр: 050 672-20-65, 067 551-83-35 www.Stryi-Tur.info; [email protected]

comments powered by HyperComments