Буковинські активісти в черговий раз не задоволені головою ОДА

Світлана Куропій  |  Вівторок, 18 березня 2014, 10:43
Чернівецька область втрачає вже другого «губернатора» за останній місяць.
Буковинські активісти в черговий раз не задоволені головою ОДА

Днями активісти Самооборони та «Правого сектору» на Буковині домоглися відставки нещодавно призначеного голови адміністрації області  Михайла Романіва.

Голова Чернівецької ОДА заявив, що вищезгадані події сприяють некерованості і розбрату в Україні та "лягають на руку" зовнішньому агресору на Сході. Пан Михайло наразі очікує на рішення, яке має прийняти в.о. президента Олександр Турчинов  у зв’язку з написаною Романівим заявою на звільнення.

Михайло Романів стверджує, що публічна вимога написати заяву на звільнення принизила його. «Це крок, який зроблений до поглиблення некерованості і розбрату у нашій українській державі. Те, що відбулося і в ОДА - приклад, на який сьогодні з посміхом, потираючи руки, можуть дивитися наші вороги за східними кордонами, які розривають нині нашу державу. Я хочу звернутися до буковинців: єднаймося, гуртуймося і пам’ятаймо, що наша земля - це те, де ми повинні будувати свій дім. "Гарячих" голів закликаю трохи остудитися, і з тверезим розумом закликаю підійти до всіх рішень, які нині приймаються", - сказав він.

Михайло Романів все ж таки написав заяву

 М. Романів повідомив, що акція, яка була проведена на його робочому місці була наперед спланованою його опонентами. "Я абсолютно не виключаю такі речі, такі сценарії. Можливо, це навіть якийсь очевидний факт. Ще раз наголошую - я дотримуюся присяги державного службовця, і повноцінно та з честю виконую свої обов’язки, забезпечуючи інтереси України. Хочу зауважити, що ті, кому вигідно було сьогодні так "зустріти" мене при вступі на посаду після призначення, напевно, переслідують меркантильні інтереси".

Разом з тим, Михайло Романів заперечив інформацію про те, що він начебто збирає держслужбовців на акції на свою підтримку.

Фото: Молодий буковинець

comments powered by HyperComments