Волинь: конфлікт навколо нового призначення Арсена Авакова

Світлана Куропій  |  Середа, 12 березня 2014, 14:15
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вступив у гостру заочну дискусію з жителями Волині.
Волинь: конфлікт навколо нового призначення Арсена Авакова

 Суть проблеми у тому, що керівництво області запропонувало на посаду начальника УМВС  Волинської області керівника міського відділу з Нововолинська – Павла Алексєєнка. Проте, міністр внутрішніх справ знехтував побажанням обласних представників і доручив обіймати посаду Віктору Швидкому.

Вчора з приводу цієї конфліктної ситуації у приміщенні Волинської ОДА відбулося громадське обговорення призначення начальника УМВС в області. В ході обговорень учасниками було висунуто звинувачення Віктору Швидкому у непрозорих схемах у час, коли він очолював обласне управління міліції, а також був заступником голови облдержадміністрації.

Новопризначений керівник обласного управління міліції Віктор Швидкий

Лунали й дорікання за  те, що у часи керування Швидкого  «бандити не сіли у тюрми», а в області працювали корупційні схеми. Пан Віктор відхиляв усі обвинувачення, а також відмовився написати рапорт на звільнення. Також проти виступили громадські середовища: "Правий сектор", Самооборона та Автомайдан.

Компромісною стала пропозиція голови Волинської обласної державної адміністрації  Григорія Пустовіта, який запропонував дати Віктору Швидкому попрацювати кілька місяців, а незадоволення громадськості оформити у вигляді письмового звернення Міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову.

Фото: 4vlada.com
 

 

comments powered by HyperComments