Коньков боїться їхати до Західної України. Заворушення на Сході його чомусь не хвилюють

Дмитро Майстренко  |  Понеділок, 10 березня 2014, 19:37
Очільник Федерації футболу України Анатолій Коньков не може поновити футбольний чемпіонат України. Зокрема, він боїться везти футболістів до різних регіонів країни.
Коньков боїться їхати до Західної України. Заворушення на Сході його чомусь не хвилюють

У зв'язку з тим, що зараз небезпечно грати у футбол, Анатолій Коньков відкликав свій підпис під ухваленими змінами до календаря Прем’єр-ліги. Зміни було ухвалено на засіданні ФФУ 7 березня.

На думку головного футбольного функціонера країни грати у футбол сьогодні не є безпечно не лише в Криму, але й на Західній Україні.

«Силові структури нам сьогодні можуть забезпечити безпеку на стадіонах? Хіба сьогодні я можу в Крим повезти футболістів? А на Захід я можу зараз повезти футболістів? [- останні тижні справді іноді неспокійно, але саме в деяких містах Сходу. В західних областях небезпеку побачив лише Коньков].

7 березня я вже їхав на поздоровлення жіночого колективу, коли пролунав дзвінок. Я підписав це рішення, але потім до вечора подумав, що є в цьому плані багато питань, які потрібно обговорювати.

У підсумку, я свій підпис відкликав. У понеділок, 10 березня, якщо я буду впевнений в тому, що все за законом, то я можу це рішення підписати», – заявив Коньков в ефірі програми «ПроФутбол».

Однак на офіційному сайті Федерації футболу України не з’явилося жодної інформації про те, що Анатолій Коньков підписав зміни до календаря.

Нагадаємо, що за рішенням Виконкому ФФУ від 7 березня, весняна частина чемпіонату України мала розпочатися 15 березня матчами 21-го туру. Для забезпечення громадського порядку на стадіонах планували залучити активістів фанатських угрупувань. Таку ідею підтримали власники клубів. Крім того, ФФУ отримала підтримку з боку Міністерства молоді та спорту з приводу майбутньої організації футбольних змагань.

Документ із сайту ФФУ

Фото: «Шахта»

comments powered by HyperComments