Луцька міліція перейшла на бік народу

Остап Нетахата  |  Четвер, 20 лютого 2014, 19:42
У Луцьку міліція та частина № 1141 Внутрішніх військ перейшла на бік протестувальників. Тепер правоохоронці Волині разом із представниками «Правого сектора» та Самооборони будуть забезпечувати порядок у місті та області.
Луцька міліція перейшла на бік народу

Координатор волинської самооборони Павло Дальчук також розповів про те, що міліція та активісти від народу будуть узгоджувати свої наміри та діяти спільно. Про це він повідомив у ефірі  «Громадського ТВ».

Окрім  переходу на бік протестувальників, працівники міліції віддали самооборонцям свою амуніцію. Проте зброю залишили у силовиків. Як повідомив Данильчук, протестувальник впевнені, що її не застосують проти народу.

Окрім офіційної заяви керівників правоохоронних структур, була підписана спільна заява між ними та Волиньрадою. Новий голова Волинської обласної ради Валентин Вітер зауважив, що поміж ним та силовиками відбулися нормальні перемовини. Тому була підписана спільна угода про взаємну співпрацю про дотримання громадського порядку у Волинській області.

Управління СБУ, МВС та прокуратура у Волинській області готові спільно з народними активістами забезпечувати громадський порядок у регіоні. Такими своїми діями силовики хочуть завоювати народну довіру в області.

Фото: "Типовий Франківськ"

comments powered by HyperComments