Кабінет міністрів України заплатить пораненим під час Єврореволюції особам

Четвер, 21 грудня 2017, 15:01
Двадцять два учасники Революції Гідності, яким були спричинені легкі та середні тілесні ушкодження через масштабні акції протесту, що сталися в центрі столиці у листопаді-лютому 2013-2014 років, отримають грошову компенсацію від Кабміну України у розмірі 3 млн грн.
Кабінет міністрів України заплатить пораненим під час Єврореволюції особам

Про відповідне рішення, яке прийняв уряд у середу, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Вищезазначену суму, що буде взята з резервного фонду бюджету держави, виділять Міністерству соціальної політики України. Особи, котрі мають тілесні ушкодження середньої тяжкості, отримають 1,545 грн, а ті, хто відбувся легкими тілесними ушкодженнями – 1,536 млн.

Мінсоцполітики повинно відзвітуватися до кінця грудня Державній казначейській службі, Міністерству фінансів та Міністерству економічного розвитку і торгівлі про використання виділеної суми.

Варто пригадати, що на початку грудня до Андрія Садового з протестами прийшли воїни АТО, обурені діями керівництва Львова. Останньою краплею, як зазначала «Справжня варта», стала мапа, презентована на Безпековому форумі, в якій були позначені ДНР і ЛНР замість окупованих Донецької та Луганської областей.

comments powered by HyperComments