Засніжило: 30 потягів відійшли від графіку

Вівторок, 19 грудня 2017, 11:39
Стало відомо, що у зв’язку з негодою, в Україні від графіку відійшли 30 пасажирських потягів. В середньому вони затрималися на 25 хвилин.
Засніжило: 30 потягів відійшли від графіку

Про це проінформувала прес-служба «Укрзалізниці»: дані з’явилися о 05:00.

Тільки 2 потяги мають вельми вагому затримку: Київ – Івано-Франківськ та Хмельницький – Москва спізнюються на більш ніж годину.

Треба додати, що на Львівській залізниці вночі працювала одна снігоочисна колійна машина. Врешті, від снігу прибрали 3049 стрілочних переводів та 255 пасажирських платформ.

Протягом ночі випадіння снігу відбулося на території Південно-Західної та Одеської залізниць. Найтовстіший сніговий покрив був у Сянках – 45 см, Києві – 18 см та Вапнярці – 15 см.

Варто додати, що робота з очищення колій, перегонів, стрілкових переводів тривала усю добу – вночі працювало 1492 залізничники, з яких 888 - колійників.

Зазначимо, майже 2400 вагонів для пасажирів з 2900 укомплектовані електрообігрівом, інші опалюються вугіллям. Перед початком роботи в зимовий період усі вагони мали технічну діагностику. Ще провели рейд по вокзальних приміщеннях, у тому числі об’єкти житлово-комунального господарства, що сприяють працездатності вокзалів: котельні, теплові мережі та паропроводи. 

"Справжня Варта" повідомляла, що львів`ян попереджали про погіршення погодних умов. Слід пам’ятати, що під час ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно обирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу.

comments powered by HyperComments