Ультрас «Шахтаря» присоромили команду за відмову підтримати учасників АТО. ВІДЕО

Середа, 29 листопада 2017, 14:00
Скандал з футбольною командою «Шахтар» продовжується
Ультрас «Шахтаря» присоромили команду за відмову підтримати учасників АТО. ВІДЕО

Команда загрожувала не вийти на поле, якщо під час матчу «Олімпік-Шахтар» їх виводитимуть хлопчаки в футболках з надписом «Мій тато — герой».

У свою чергу прес-служба донецького клубу заявила, що на зазначеному матчі ніякої акції не проводилося, лист з рекомендаціями федерації футболу України стосувався 1/4 фіналу Кубку України, який відбудеться напередодні 6 грудня, коли буде відзначатися День Збройних Сил України.

Втім, зазначена вище ситуація мала місце – перед грою з «Олімпіком» футболісти «Шахтаря» наполягали, щоб хлопчики, що виводять гравців на поле, не вдягали футболки з надписом «Мій тато — герой».

На фоні неодноразового «забування» слів гімну своєї країни ключовими гравцями команди, це визвало страшенний скандал у футбольному, та не тільки, середовищі України. Активісти «Національного корпусу» та ультрас «Шахтаря» зупинили команду та провели «виховні заходи».

«Шахтар» не вперше демонструє подібне ставлення. Ще у 2014 році, тільки-но переїхавши з окупованого Донецька до Львова, команда відмовилася вийти на поле в футболках з надписом «Слава українській армії».

comments powered by HyperComments