Донька луганського бойовика Ігоря Корнета навчається в юридичному університеті Харкова

П'ятниця, 24 листопада 2017, 09:49
Дівчина смітить грошима та мріє стати прокурором
Донька луганського бойовика Ігоря Корнета навчається в юридичному університеті Харкова

Відколи ватажок луганських бойовиків Ігор Корнет очолив заколот проти іншого ватажка Плоткіцького, до нього стали пильніше придивлятися.

Тож незабаром, як прізвище Корнет з’явилось на слуху, журналісти з’ясували дещо про його родину. А саме, увагу привернула дочка, яка, поки батько воює проти України, тим часом навчається в українському виші.

Дівчина політикою зовсім не цікавиться, про діяльність батька та луганські справи розмов не веде. Марина Корнет навчається у Національному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого в Харкові та збирається стати прокурором. Останню сесію вона здала на «четвірки», тож отримує стипендію.

Дочка Корнета привертає увагу лише звичкою жбурлятися грошима направо та наліво. За словами одногрупників, дівчина майже не обмежена в фінансах: може собі дозволити орендувати квартиру у центрі на 20 тисяч на місяць, часто подорожує за кордоном, обдаровує своїх коханих коштовними подарунками.

Розповідають, що не так давно Марина подарувала своєму тодішньому бойфренду годинника, вартістю в $10 тисяч.

Знайомі повідомляють, що в нічого, окрім власної зовнішності, майбутнього прокурора не цікавить, прихильності до бойовиків вона не виказує, втім, як і проукраїнської позиції також.

Дівчина просто насолоджується dolce vita, тип паче, турботливий татусь їй це забезпечує. Зазначається, що в 2013 році Марина Корнет навчалася в США.


Ігор Корнет широкій публіці став відомий після того, як вчинив в окупованому Луганську заколот, та посів місце колишнього ватажка Плотніцького.

 

comments powered by HyperComments