Полюючи один на одного, луганські терористи розстріляли «швидку допомогу»

Середа, 22 листопада 2017, 14:39
Повідомляють про загиблих та поранених місцевих мирних жителів
Полюючи один на одного, луганські терористи розстріляли «швидку допомогу»

Другий день тривають розбірки між різними кланами бойовиків в окупованому Луганську.

Кореспондент видання «Новая Газета» Юлія Полухина знаходиться в на місті подій та повідомляє, що «МВС ЛНР» і спецназ «ДНР» «Вітязь» штурмували «генеральну прокуратуру ЛНР» і що нібито заарештовано «генерального прокурора ЛНР» Віталія Подоброго та «військового прокурора ЛНР» Сергія Разно.

Крім того, співробітники «МВС» заарештували всіх співробітників «прокуратури ЛНР» – понад 20 чоловік. Людей забрали до будівлі «народної ради ЛНР», що заблоковане одним з кланів бойовиків.

До цього Корнет пропонував Плотніцькому «віддати йому головного прокурора, військового прокурора і їх заступників».

Однак ватажок бойовиків цього робити не збирався, до того ж, як повідомлялося раніше, цієї ночі він втік із Луганська до Росії. Однак з'явилися повідомлення, що Плотніцький нікуди з Луганська виїхати не міг, оскільки його ще відучора заблокували в підвальних приміщеннях. 

Корнет також вимагав віддати йому ще й «керівника адміністрації ЛНР» Ірину Тейцман, начальника «служби урядової безпеки МВС ЛНР» Євгена Селіверстова і главу «ДТРК ЛНР» Анастасію Шуркаеву.

Однак, страждають не лише терористи. Мирні мешканці, які проживають на окупованій території стають випадковими жертвами кривавих розбірок чи то бандитських кланів, чи то різних гілок російських силових відомств.

Журналіст Олексій Чибісов повідомляє, що декілька годин тому у Луганську розстріляли «швидку», яка їхала на виклик.

comments powered by HyperComments