Kharkiv Fashion Business Days збере кращих представників fashion індустрії України

Четвер, 26 жовтня 2017, 14:01
18 і 19 листопада в Харкові відбудеться знакова подія в сфері моди, дизайну і легкої промисловості – Kharkiv Fashion Business Days.
Kharkiv Fashion Business Days збере кращих представників fashion індустрії України

Організатори заходу – Харківська міська рада та Харківський кластер легкої промисловості та дизайну.

Дата проведення: 18 і 19 листопада 2017 р.

Місце проведення: Харківський національний академічний театр опери і балету імені Н.В. Лисенко

На 2 дні майданчики театру будуть переорієнтовані під покази модних колекцій провідних харківських, українських і зарубіжних дизайнерів, дизайн-маркет, бізнес-форум і виставку турецьких виробників тканини, фурнітури, пряжі та швейних ниток. В рамках заходу відбудеться презентація Харківського кластера дизайну та легкої промисловості, пройдуть покази провідних дизайнерів, майстер-класи від кращих фахівців fashion індустрії, бізнес-зустрічі з потенційними партнерами з інших країн та міст України, пройде виставка-продаж (design market) вітчизняних та зарубіжних виробників одягу.

Успішний старт Kharkiv Fashion у квітні 2017 року продемонстрував гостру актуальність питань розвитку та підтримки модної індустрії в Харкові, просування її представників в Україні і закордоном, необхідність організації бізнес-форуму для обміну досвідом та пошуку потенційних партнерів як в Україні, так і за її межами.

Новий формат KharkivFashion стане яскравою подією в світі моди і розвитку індустрії легкої промисловості!

Захід організовано Управлінням інвестиційного розвитку та іміджевих проектів Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради за ініціативою учасників Харківського кластера легкої промисловості та дизайну за офіційної підтримки харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Виставка турецьких виробників тканини, фурнітури, пряжі, швейних ниток і т. д.

В рамках міжнародного партнерського співробітництва Харкова з турецькими містами Бурса та Газіантеп 18-19 листопада 2017 р. відбудеться виставка турецьких виробників тканини, фурнітури, пряжі, швейних ниток і т. д. Традиційно, Бурса та Газіантеп є лідерами турецького ринку текстильного виробництва, в них сконцентрована найбільша кількість підприємств легкої промисловості.

Відбір виробників-учасників виставки здійснюють місцеві органи влади і торгово-промислові палати турецьких міст-партнерів. Даний підхід дозволяє відібрати перевірених контрагентів з позитивною діловою репутацією (відповідність обсягів і якості постачання, дотримання строків відвантаження тощо).

У рамках виставки відвідувачі зможуть ознайомитися зі зразками продукції, провести переговори безпосередньо з представником турецького виробника без посередників і третіх сторін.

Переваги виставки:

- близько 50 турецьких виробників в одному місці

- прямі B2B переговори

- високий рівень довіри до компаніям-учасникам

- прямі поставки від виробника

- не представлені в Україні фабрики

- ціни від виробника

comments powered by HyperComments