Новий нічний експрес зі Львова до Одеси розпочне курсування вже цього тижня

Середа, 25 жовтня 2017, 13:22
З 29 жовтня "Укрзалізниця" призначила новий нічний поїзд №12/11 сполученням Львів - Одеса, який буде йти всього 10 годин. Поїзд буде ходити через день - зі Львова по парних числах, а з Одеси по непарних.
Новий нічний експрес зі Львова до Одеси розпочне курсування вже цього тижня

Про це повідомляє "Пасажирський транспорт". 

Відправлення зі Львова передбачено о 22:15, а прибуття в Одесу о 8:35. У зворотному напрямку поїзд буде відбувати о 21:55 і приїжджати до Львова о 7:55. На шляху прямування буде тільки чотири проміжні зупинки в Тернополі, Хмельницькому, Жмеринці та Подільському (кол.Котовськ).

Повне відстань нічний експрес долатиме за 10 годин, що на дві години швидше, ніж нині існуючий нічний швидкий поїзд №26/25, який щодня курсує між Одесою і Львовом.

Оскільки для нового потяга вдалося сформувати тільки один склад, то курсувати він буде через день. По непарних числах - відправлення зі Львова, по парних - відправлення з Одеси.

До складу нового експреса будуть включені 7 нових пасажирських вагонів виробництва Крюківського вагонобудівного заводу та 3 пасажирських вагони, які пройшли капремонт. Всього в поїзді буде 8 купейних і 2 вагона СВ які розмістять 348 пасажирів. Нові вагони укомплектовані сучасними кавовими автоматами. Також в них є додаткові розетки і вікна з можливістю провітрювання.

Ціна квитків буде регулюватися коефіцієнтом вартості і змінюватися протягом тижня в залежності від вибраного дня подорожі. Максимум складе 513 гривень в купе і 1292 гривні у вагоні СВ "люкс".

comments powered by HyperComments