Український офіс PLEON очолить колишній пресс-офіцер «Київстару»

П'ятниця, 29 вересня 2017, 10:46
Виконавчим директором однієї з найбільших PR-агенцій України PLEON Talan офіційно призначена Наталія Дадівєріна.
Український офіс PLEON очолить колишній пресс-офіцер «Київстару»

Наталія Дадівєріна, яка раніше обіймала посаду директора по роботі з клієнтами PLEON Talan, з 1 жовтня 2017 року очолить компанію. Колишній керівник агентства Ірина Свірі (Раненко) продовжить працювати з комунікаційною групою AGAMA, сфокусувавшись на розвитку співробітництва з міжнародними донорськими організаціями та проектах міжнародної технічної допомоги. Про це повідомила прес-служба Atlantic Group.

«Ми раді, що PLEON Talan очолить саме Наталя, професіонал з багаторічним досвідом в області комунікацій. Її лідерські якості та відданість справі сприятимуть подальшому зростанню і розвитку агентства», - коментує Эндрю Бейн, президент холдингу AGL.

До команди PLEON Talan Наталія Дадівєріна приєдналася півтора роки тому в якості директора по роботі з клієнтами. До приходу в агенцію майже 10 років відповідала за репутацію компанії «Київстар» в центральному регіоні України. Наталія — експерт з комунікацій з більш ніж 20-річним досвідом роботи в міжнародних і національних компаніях; кандидат філософських наук; успішно завершила навчання за курсами маркетинг, стратегічне планування, фінанси та економіка МВА програми Единбурзької бізнес-школи (Heriot-Watt University, Edinburgh, Scotland).

Серед професійних компетенцій Наталії — стратегічне планування, ефективна розробка і реалізація комунікацій в період змін і трансформацій, антикризове реагування, репутаційний менеджмент і КСВ-проекти. На посаді виконавчого директора PLEON Talan Наталія продовжить розвивати агенцію, пропонуючи клієнтам кращі практики і комплексний підхід у сфері інтегрованих комунікацій.

«Щиро вдячна за довіру керівництву AGAMA communications. Пишаюся командою PLEON Talan, з якою найбільш амбітні плани втілюються в реальність, примножуючи наші досягнення і здобутки наших клієнтів. Цінністю PLEON Talan завжди була, є і буде відповідальність: перед клієнтами, перед професією, перед країною. Ми продовжимо рухатися цим шляхом, розвиваючи агенцію, ринок, розробляючи ефективні рішення задач для бізнесу наших клієнтів», — коментує своє призначення Наталія Дадівєріна.

* * * 

Pleon Talan («Плеон Талан») — одна з найбільших PR-агенцій України, яка впроваджує новітні технології та рішення для ефективного вирішення завдань клієнтів. На ринку України 17 років, 11 з яких оперує під брендом PLEON Talan. З 2009 року ексклюзивно представляє в Україні Ketchum — одну з найбільших комунікаційних компаній в світі, трендсеттера в області комунікаційного консалтингу. PLEON Talan — найефективніша агенція маркетингових сервісів України за результатами EffieAwards Ukraine 2011-2012, а також найбільш креативна агенція України в 2006-2011 і 2013-2015 роках, згідно рейтингу Всеукраїнської рекламної коаліції.

AGAMA communications — українська комунікаційна група, визнаний лідер ринку в ефективності використання комунікацій для забезпечення зростання бізнесу клієнтів. До складу AGAMA communications входить 14 агенцій c лідируючої експертизою у всіх сферах комунікацій: креативні сервіси (Visage DDB, Provid, Scholz & Friends, New Mix), медіа-сервіси (OMD Media Direction Ukraine, Radio Expert), діджитал сервіси (Tribal Worldwide, Kyiv, Liquid7, Ebola), маркетингові послуги (Talan Communication, Clever Force, Talan Events), PR & GR (Pleon Talan, GROU). Пріоритетом Групи є реалізація інтегрованих комунікаційних проектів з високоефективною та вимірюваною бізнес результативністю.

comments powered by HyperComments