Сакварелідзе може провести 7 років у в`язниці

П'ятниця, 15 вересня 2017, 09:01
14 вересня слідчий Головного управління нацполіції Львівстької області вручив Давіду Сакварелідзе підозру у порушені роботи КПП «Шегині» під час "прориву Саакашвілі".
Сакварелідзе може провести 7 років у в`язниці

Як повідомляє прес-служба партії «Рух Нових Сил», підозру було вручено просто під час обіду в одному з Львівських кафе на вулиці Шота Руставелі, 2., передає "Справжня Варта". 

Сакварелідзе підписався в одержанні. Його підозрюють у порушенні ч. 2 ст. 332 Кримінального кодексу (незаконне переправлення осіб через державний кордон). Санкція статті передбачає від 5 до 7 років позбавлення волі.

Також йому інкримінують у те, що він чинив опір працівникам правоохоронних органів та у незаконному переправлені групи осіб через державний кордон України, шляхом усунення перешкод та за попередньою змовою осіб.

Нагадаємо, Михаїл Саакашвілі здійснив "прорив" пункту пропуску "Шегині" 10 вересня, ввечері. Він неофіційно перетнув кордон, не пред`явивши документи на пункті пропуску.

Під час цього перетину почалася бійка, через яку, за повідомленням поліції, постраждали 11 поліцейських: п'ять - працівники патрульної поліції і шість - бійці полку поліції особливого призначення. 

По факту прориву на кордоні поліція відкрила справу за статтею 332 КК України - "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України". За даний злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років з конфіскацією транспортних або інших засобів. Працівники ДПСУ ідентифікували 69 осіб, що проривали кордон разом з Саакашвілі.

comments powered by HyperComments