Учасники "прориву Саакашвілі" мали зброю: фото

Четвер, 14 вересня 2017, 18:01
Під час обшуку у квартирі одного з учасників "прориву Саакашвілі" правоохоронці знайшли зброю та бойоприпаси.
Учасники "прориву Саакашвілі" мали зброю: фото

Як повідомлє Відділ комунікації поліції Львівської області, обшук в його квартирі був санкціонований, передає "Справжня Варта". 

Так, один з учасників подій на пункті пропуску "Шегині", мав автомат Калашникова і більше тисячі патронів до нього (790 штук калібру 5,45 мм та 301 штуку калібру 7,62 мм).

Небезпечні знахідки правоохоронці вилучили та направили на експертизу. 

Нагадаємо, Михаїл Саакашвілі здійснив "прорив" пункту пропуску "Шегині" 10 вересня, ввечері. Він неофіційно перетнув кордон, не пред`явивши документи на пункті пропуску.

Під час цього перетину почалася бійка, через яку, за повідомленням поліції, постраждали 11 поліцейських: п'ять - працівники патрульної поліції і шість - бійці полку поліції особливого призначення. 

По факту прориву на кордоні поліція відкрила справу за статтею 332 КК України - "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України". За даний злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років з конфіскацією транспортних або інших засобів. Працівники ДПСУ ідентифікували 69 осіб, що проривали кордон разом з Саакашвілі.

comments powered by HyperComments