Абітурієнт! Що треба знати про вступ до ВНЗ 2017

Максим Бурич  |  Четвер, 6 липня 2017, 11:33
Вступна кампанія 2017 року для абонентів розпочнеться 12 липня
Абітурієнт! Що треба знати про вступ до ВНЗ 2017

Початок прийому документів до вищих навчальних закладів України відбуватимється в електронній та паперовій формі.  Як зазначає відповідальний секретар Приймальної комісії Андрій Гукалюк,  реєстрація електронних кабінетів вступників розпочалась ще 29 червня. 
За словами проректора з науково-педагогічної роботи Університету ім. Івана Франка Ярослава Напасти,  цьогорічна вступна кампанія може стати традиційною у виборі найпопулярніших напрямків у навчанні.


"Університет ім. Івана Франка вже традиційно має декілька напрямків,  які стали найпопулярнішими.  Це географічний факультет, гелогічний факультет та правничий коледж. За минулий рік охочих навчатись в ЛНУ ім. Івана Франка подали близько 55 тисяч заяв", - повідомив Ярослав Гарасим.
Як зазначає Андрій Гукалюк, всі абітурієнти мають подати всі документи на виступ з 12 до 26 липня.
"Після подання вступних документів з 12 до 26 липня Міністерство освіти України до 1 серпня має надати до університетів рекомендації щодо зарахування абітурієнтів на бюджетну форму навчання. 


Після того,  до 5 серпня всі хто бажає стати на бюджету форму навчання мають надати оригінали документів на вступ до ВНЗ", - зауважив Андрій Гукалюк.
Ті абітурієнти, які не отримали рекомендації від Міносвіти щодо бюджетної форми навчання можуть подати оригінали документів на контрактну форму навчання. Абітурієнтам - контрактникам подовжили термін подачі документів до 10 серпня. 
За словами відповідального секретаря приймальної комісії Андрія Гукалюка,  повний перелік документів та порядок подання документів до вступу до ВНЗ можна знайти на сайті університету.

Нагадаємо, Львів - перший в Україні за кількістю "ідеальних" абітурієнтів

comments powered by HyperComments