Всеукраїнський конкурс молодих дизайнерів одягу «Погляд у майбутнє» проходить востаннє

Понеділок, 19 червня 2017, 10:03
Про це повідомила Голова оргкомітету Конкурсу Ірина Данілевська.
Всеукраїнський конкурс молодих дизайнерів одягу «Погляд у майбутнє» проходить востаннє

"Дуже хвилюючий для мене момент, про який я надзвичайно рада сьогодні оголосити. Він (Всеукраїнський конкурс) проходить востаннє. Тому що з наступного року він буде мати статус Міжнародного. Я знаю, що Лілія Пустовіт (Голова журі «Погляду у майбутнє») добре спілкується англійською, їй залишилось ще підтягнути французьку й італійську, тому що багато колег - іноземних дизайнерів - буде в журі наступного конкурсу. Ну і ми з вами також побачимо, в якому контексті працюють талановиті українські дизайнери, бо ми вже отримали заявки від молодих дизайнерів семи країн".

У цьому році конкурс вперше проходив за підтримки компанії PepsiCo. Молоді дизайнери, фіналісти конкурсу, готували футболки в стилі Pepsi. Попрацювати в молодому віці на такий авторитетний бренд і мати в своєму портфоліо роботи для нього - це чудово, вважає І. Данилевська. Як повідомила компанія Pepsi, два кращих принта будуть викуплені нею для подальшого тиражування.

Жанна Стрєльнікова, маркетинг-менеджер в категорії газованих напоїв компанії Pepsiсo: "Ми не хочемо, щоб дизайнери просто створювали чергову брендовану футболку, ми прагнемо, щоб вони передали дух Pepsi, його цінності, можливо, через кольори, можливо, через особливий крій, митці мають самі обирати, як їм це зробити і ми за будь-яку свободу творчості та самовираження, головне – щоб вони відчули бренд".

comments powered by HyperComments