Навіщо організму магній? Важливі елементи безпечного життя

Понеділок, 29 травня 2017, 13:03
Світ складається з елементів, і кожен з них важливий, бо нестача будь-якого відбивається на якості життя і здоров’ї кожного з нас. Спеціалісти Ізраільскої компанії Naveh Pharma дійшли висновку, що більшість людей вживають мінімум в два рази менше магнію, ніж це потрібно для нормального функціонування організму.
Навіщо організму магній? Важливі елементи безпечного життя

Зі шкільного курсу хімії кожному знайомий елемент Магній, але мало хто пам’ятає, наскільки важливим є цей мікроелемент та якою фатальною може бути його нестача.

Компанія Naveh Pharma (Ізраїль, Нетанія розробляє та експортує інноваційні продукти та медичні технології для безпечного та комфортного життя людини більш ніж у 20 країн світу. Продукція компанії створена на основі мінералів Мертвого моря, заряджає енергією та допомагає уникнути дискомфорт у повсякденному житті.

Спеціалісти Naveh Pharma з’ясували, що більшість людей вживають мінімум в два рази менше магнію, ніж це потрібно для нормального функціонування організму. Добова потреба втім становить 400 мг на добу.

Навіщо потрібен магній?

Магній задіяний у більш ніж 300 біохімічних реакціях, що відбуваються в організмі. Він бере участь в енергетичному обміні та синтезі білків, допомагає нормальній роботі м'язів і нервової системи, підтримує стійкий ритм серця та здоров'я імунної системи, а також зберігає кістки міцними. Магній допомагає регулювати рівень цукру в крові, сприяє нормалізації артеріального тиску, бере участь у синтезі колагену.

Після натрію, калію та кальцію він є одним із найбільш поширених неорганічних катіонів в організмі людини — його сумарна кількість складає близько 25 г. Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВООЗ) дефіцит магнію визнано нозологічною одиницею захворювань людини в міжнародній класифікації хвороб (MKX-10). Найбільша кількість магнію (60%) міститься в кістках, де він разом з кальцієм приймає участь у формуванні їх основи. В тканинах із найбільш інтенсивними обмінними процесами (м’язи, нервова тканина) знаходиться вагома кількість магнію, а найбільший його вміст визначається в міокарді.

Під час вагітності достатня насиченість організму магнієм відіграє особливу роль, оскільки, будучи природним антагоністом кальцію, він сприяє пригніченню надмірної активності гладкої та попереково-смугастої мускулатури (в тому числі матки). При недостатньому надходженні в організм магнію у вагітних може розвинутися прееклампсія з одночасним підвищенням артеріального тиску, що створює ризик загрози переривання вагітності та передчасних пологів.

Чому виникає дефіцит магнію

Більшість людей вживає мінімум в два рази менше магнію, ніж це потрібно для нормального функціонування організму (400 мг на добу).

Для цього є певні причини Серед них – стреси і навантаження, які відчуває людина внаслідок сучасного способу життя, особливості харчування, патологічні стани та захворювання*, вживання ряду лікарських засобів, що швидко виснажують запаси магнію. Існуючі препарати магнію не завжди засвоюються організмом належним чином. Важливо пам'ятати, що нормальний рівень магнію в крові не служить прямим показником рівня магнію в клітинах організму і не виключає його дефіцит.

Ознаки дефіциту магнію:

Про те, що організму не вистачає магнію, можуть сигналізувати наступні симптоми:

  • постійна втома;
  • порушення серцевого ритму;
  • головні болі; приливи жару;
  • втрата апетиту;
  • відчуття оніміння, поколювання; м'язові скорочення та судоми.

 

Комфорт Магнокс: натуральне та доступне джерело магнію та вітамінів

Дієтична добавка Комфорт Магнокс від компанії Naveh-Pharma (Ізраїль) - ефективний та дієвий засіб підтримки здорових рівнів магнію в організмі, який усуває основні прояви магнієвого дефіциту та попереджає судоми в ногах. Комфорт Магнокс - гранульований магнієвий комплекс, добутий з мінералів Мертвого моря. Він містить найбільш біодоступну форму магнію (моногідрат оксиду магнію), а також вітаміни Е та В6, які знаходяться в капсулі рослинного походження з гідроксипропілметилцелюлози (Vegicap).

Спеціалісти Naveh Pharma використали революційну фармацевтичну технологію для створення найбільш біодоступної форми магнію з високою розчинною здатністю та більш досконалим механізмом засвоєння магнію в організмі в порівнянні зі звичайним оксидом або гідроксидом магнію.

Комфорт Магнокс може бути включений до раціону дієтичного харчування як додаткове джерело магнію та вітамінів з метою нормалізації функцій м'язів.

Комфорт Магнокс сприяє попередженню та усуває судоми в ногах (особливо тих, що виникають вночі) та підвищує запаси життєвих сил.

ПРЕГНА МАГНОКС для жінок, які готуються до найяскравішої події в житті. Прегна Магнокс - засіб для забезпечення потреб організму у вітамінах та мікроелементах під      час вагітності.

Нормальний розвиток вагітності запрограмований самою природою. Але є ситуації, коли організм потребує нашої підтримки.

Під час вагітності жінці необхідно забезпечити мікроелементами свій власний організм і «наситити» ними плід, тому потреба в магнії зростає в 2-3 рази.

Наслідками магнієвого дефіциту у вагітної найчастіше є: судоми, болі в попереку, підвищення тонусу матки, дратівливість та інші.

Навіть в розвинутих країнах світу лікарі наполягають на тому, що харчування вагітних жінок не задовольняє повністю потреби організму у ряді життєво-необхідних речовин і потребує додаткової корекції.

Прегна Магнокс – унікальна запатентована формула, розроблена компанією Naveh-Pharma (Ізраіль) для підтримки вагітних жінок, що сприяє попередженню виникнення і усуненню проявів дефіциту магнію. Прегна Магнокс - капсула рослинного походження з гідроксіпропілметилцелюлози (Vegicap), що містить гранульований магнієвий комплекс (моногідрат оксиду магнію), видобутий з мінералів Мертвого моря.

Прегна Магнокс вигідно виділяється на фоні інших препаратів магнію як здатністю потрапляти безпосередньо до клітин, так і вдалою комбінацією вітамінів у своєму складі. Вітамін В6 (піридоксин) покращує біодоступність магнію та допомагає йому потрапляти до клітин. Вітамін В1 (тіамін) відіграє важливу роль в обміні речовин та сприяє запобіганню розвитку прееклампсії. Вітамін Е який навіть називають «вітаміном вагітності».

В лінійці продуктів для безпечного та комфортного життя, що впроваджує компанія Naveh Pharma, представлені також препарати, що допомагають уникнути проблем та ускладнень вух.


Спрей Ото Клін поєднує механічну промивку з ефективністю та безпекою ефірних масел, пом'якшуючи вушну сірку сприяє її легкому видаленню. Перевагами препарату є його ефективність, зручность у застосуванні, відсутность консервантів, що робить його рекомендованим навіть для дітей віком від 3-х місяців.


Спрей Ото Сорб – засіб для усунення води і вологи, що затрималися у зовнішньому слуховому каналі після водних процедур. Засіб знижує частку вологи та підвищує проміжок між молекулами H2O, виводячи воду та сприяючи її випаровуванню. Ото Сорб - ідеальний засіб для профілактики «вуха плавця», тобто зовнішнього отиту, що виникає після попадання води у вуха.

Де краще купити

В Україні продукти компанії Naveh Pharma представляє компанія «Бізнес Центр Фармація», яка була заснована в 1994 році. Працює на ринку України вже понад 20 років. Наша компанія пройшла шлях від колективу зі штатом 10 осіб до дистриб'ютора національного масштабу з розвиненою структурою оптової та роздрібної торгівлі медичними препаратами.

Про «Бізнес Центр Фармація»

На сьогоднішній день в компанії працює близько 150 співробітників, які представлені у всіх великих містах України. Вона тісно співпрацює з найбільшими іноземними та вітчизняними виробниками медикаментів, а саме Baxter, Ipsen Pharma, Sanofi, Eli Lilly, Novartis, Hoffman-La-Roche, Takeda, Sandoz (Ebewe), Astellas, Weleda, Фармак. Особлива увага приділяється препаратам, що рятують життя, а також препаратам в таких галузях медицини як ендокринологія, онкологія, психіатрія, важкі інфекційні захворювання, і інших, доступ до яких зазвичай утруднений або широко не представлений.

Робота компанії була відзначена цілою низкою нагород: переможець рейтингу «Лідери державних закупівель» в номінації «Постачальник продукції» (жовтень 2003); нагорода «Панацея - 2003» в номінації «За дистрибуцію Життєво Важливих Лікарських Засобів» (вересень 2003); нагорода «Фаворит Олімпу» в номінації «Репутація» (2003).

comments powered by HyperComments