Одеська Гуморина-2017: як проходить масштабний фестиваль

Неділя, 2 квітня 2017, 12:26
1-го та 2-го квітня у столиці українського гумору проходить свято хорошого настрою.
Одеська Гуморина-2017: як проходить масштабний фестиваль

Очікувана багатьма традиційна “родзинка” Одеси стартувала у 2017 році яскравим карнавалом та з гаслом “Поділись усмішкою!”. Втім, це буде не єдине, чим зможуть потішити себе шукачі позитиву, - інформує “Справжня Варта” із посиланням на “Південний Кур’єр”.

Великий акцент одесити вирішили присвятити сімейним розвагам: “Місто дитинства”, фуд-корт, ярмарок, фотозони та ін.

Шанувальники відомих коміків зможуть побачити на фестивалі улюблених артистів. Зокрема, учасників телешоу “Караоке з Ігорем Кондратюком”, “Маски-шоу”, “Ліги сміху”. А поціновувачів музики розважатимуть гурти “Ляпіс-98”, "Время и стекло", “Гриби”. Тож організатори очікують велику хвилю відвідувачів.

У рамках “Гуморини” цьогоріч пройде VII  Міжнародний фестиваль клоунів і мімів “Комедіада” разом із почесним гостем іспанцем Лео Бассі — відомий за кордоном комік, спадковий циркач.

Слід зазначити, що Лео Бассі таким чином виконає обіцянку, яку дав шанувальникам ще 2013 року. Тоді його запрошували на фестиваль, але через обставини артист не зміг приїхати. У результаті, він записав відеозвернення, у якому пообіцяв приїхати в Одесу на свято і таки дотримав слова.

На відео Лео Бассі тримає жовту качку — бога клоунів, яку просить допомогти з приїздом. Саме так і зародилася ідея замінити традиційний символ Гуморини — морячка — на смішну качечку. Новий символ уже встигли назвати суто по-одеськи: Такі Дак.

comments powered by HyperComments