У Києві впіймали пацієнтку львівської психлікарні

Понеділок, 23 січня 2017, 11:27
Жінку затримали поліцейські у Києві.
У Києві впіймали пацієнтку львівської психлікарні

Олену Яковлєву, що наробила галасу у Львові та втекла із психіатричної клініки впіймали у Києві.


Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини.
Поліцейські затримали втікачку 21 січня, в одному із хостелів  Києва. Громадяни впізнали втікачку та повідомили працівників  столичної поліції.

Правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч.1, ч.2 ст. 296 КК України (Хуліганство, - карається позбавленням волі на строк до чотирьох років)  та ч.2 ст. 345 КК України (Погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронного органу, у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків - карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на той самий строк).

Крім того, встановлюють походження коштів на які втікачка доїхала до Києва, придбала одяг та оплачувала проживання у хостелі, а також можливу причетність до цього інших осіб (спільників).

Нагадаємо, раніше «Справжня Варта» повідомляла про втечу жінки із психіатричної лікарні, в якій вона перебувала на примусовому лікуванні згідно з ухвалою Личаківського районного суду. Як згодом з'ясувалося, Олена Яковлєва народила дитину та залишила її у пологовому,потім повернулась та вимагала документів на маля,однак дитину вже передали до дитячого будинку. Після почутого,жінка кинулась із кулаками на працівницю медичного закладу.Крім того, вимагаючи у одному із відділень РАЦСу свідоцтво про народження дитини,зловмисниця побила вікна в установі та облила працівницю кислотою.

 

comments powered by HyperComments