Львів’яни розтрощили «слобожанців» у харківському басейні

Петро Кубійович  |  Вівторок, 22 листопада 2016, 23:31
Львівське ватерпольне «Динамо» сьогодні найкраще.
Львів’яни розтрощили «слобожанців» у харківському басейні
23 листопада ватерполісти львівського «Динамо» зробили рішучий крок на шляху до здобуття Кубка України-2016. Галичани надупевнено перемогли у першому матчі фінальної частини розіграшу престижного трофею основних конкурентів – гравців харківського «Слобожанця».
 
Гра, яка проходила у басейні Харківського Політехнічного інституту, закінчилася з рахунком 6:3 на користь львів’ян. Першу чверть цього поєдинку суперники провели дуже обережно і вона закінчилася з рахунком 1:1. У другій частині матчу «динамівці» закинули у ворота місцевих ватерполістів два «сухих» м’ячі і не дозволили харків'янам відігратися у третій та четвертій квартах гри (1:1 і 2:1 на користь «Динамо», відповідно).
 
У другому матчі першого ігрового дня фінальної частини розіграшу Кубка України з водного поло у басейні ХПІ ватерпольний клуб «Маріуполь» здолав збірну Київщини з рахунком 8:5. 
 
У четвер львів’яни гратимуть проти збірної Київщини, а «слобожанці» намагатимуться реваншуватися за поразку від львівської команди у грі з маріупольцями.   
 
24 листопада «Динамо» гратиме проти ватерполістів «Маріуполя», а «Слобожанець» проти команди Київщини. 
 
За підсуками трьох ігрових днів турніру у басейні ХПІ у суботу у фінальній сутичці за Кубок України зійдуться команди, які посядуть два перші місця у змаганні чотирьох найсильніших ватерпольних команд держави. 
 
Сьогоднішню перемогу «Динамо» над харків’янами можна вважати вагомою заявкою на вихід у фінал, оскільки упродовж кількох останніх років саме «Динамо» і «Слобожанець» виразно перевершують за майстерністю всі інші ватерпольні команди України. Відтак, сьогоднішній розгром, що його вчинили «динамівці» харків’янам, з великою ймовірністю може свідчити про небезпідставні амбіції львівської команди здобути один із найпрестижніших трофеїв у відчизняному водному поло. 
 
comments powered by HyperComments