Суперкубок України приїхав до Львова

Понеділок, 17 жовтня 2016, 19:15
Львівська команда «Барком-Кажани» стала першим в історії володарем Суперкубка України з волейболу, вигравши почесний трофей в матчі проти харківського «Локомотива».
Суперкубок України приїхав до Львова

Гра проходила у Києві.

У першому сеті гра проходила з невеликою перевагою львів'ян. Після рахунку 5: 5 «Локомотив» до першої технічної перерви програвав 5:8, а коли рахунок став 11:15, харківці зуміли виграти поспіль чотири очки і відновити рівновагу. Після рахунку 17:17 львівська команда вирвалася уперед і в кінцівці довела партію до перемоги 22:25.

На початку другого сету «Локомотив» двічі відривався від суперника на два очки. А коли рахунок став 12:12, у грі харківської команди трапився провал – 12:20. Після цього львівським волейболістам вже не знадобилося особливих зусиль довести партію до перемоги – 17:25.

У третьому сеті за рахунку 4:4 харківські волейболісти поступово пішли у відрив, а їхні суперники так само поступово цей відрив скорочували, і врешті решт, скоротили до мінімуму – 13:12. Проте після тайм-ауту «Локомотив» зумів виграти два очка, а згодом знову вийти уперед на чотири. Та львів'яни знову зрівняли рахунок до 19:19. Харківці пішли уперед, набрали поспіль три очки, зуміли наздогнати «кажанів», однак у кінцівці знову вскочили у халепу і програли матч в рахунок 0:3.

Кращими «кажанами» в окремих номінаціях стали: Володимир Тевкун – MVP (найкорисніший гравець матчу) і кращий нападаючий, Владислав Діденко – кращий сполучний, Євген Капаєв – кращий діагональний, Олександр Гладенко – кращий блокуючий.

21 жовтня розпочинається чемпіонат України в чоловічій волейбольній Суперлізі. У стартовому турі «Барком-Кажани» зіграють з ВК «Вінниця».

Таокж за підсумками жеребкування став відомий склад пар третього етапу Кубку України з волейболу серед чоловічих команд 2016 року. Зокрема «Барком-Кажани» зіграє проти земляків з ВК «Булава». На цій стадії суперники грають по два матчі. В наступне коло виходить той колектив, який здобуде дві перемоги. В разі рівності, буде зіграний «золотий сет».

comments powered by HyperComments