Досить фейкових реформ вид фейкових реформаторів – Андрій Білецький

П'ятниця, 14 жовтня 2016, 18:23
Зараз Україна займає перші стрічки світових рейтингів тільки в таких питаннях, як корупція, зменшення виробництва або падіння рівня життя.
Досить фейкових реформ вид фейкових реформаторів – Андрій Білецький

Про це повідомил Андрій Білецький під час установчого з'їзду партії Андрія Білецького "Національний Корпус" в Києві.

"Всі розуміють, що нам необхідна тотальна реформа, всі розуміють, що без неї країну очікує національна і державна смерть… Що необхідно, щоб ці реформи стали позитивними? Чи потрібні обговорення по телебаченню? Ні, країні не вистачає людей, які вміють працювати, які можуть не говорити слово реформа, а робити реформи, які можуть не говорити захист країни, а захищати країну", - сказав він.

За його словами, країні досить слів.

"Країні не вистачає дій. Нам вже досить фейкових перемог на міжнародному дипломатичному полі, які насправді виявляються капітуляцією… Досить фейкових реформ від фейкових реформаторів… Ми повинні стати партією реальної дії: ніяких слів, білбордів, витрачання часу на шоу. Наша щоденна робота має стати реальною агітацією…". - заявив Андрій Білецький.

Як раніше розповідав "Вартi" Олег Ширяєв, коріння партії - у «визвольних процесах» початку і середини ХХ століття, в яких брали участь Степан Бандера, Роман Шухевич, Ярослав Стецько.

comments powered by HyperComments