Закон про відповідальність за наклеп як ніколи актуальний (Мураєв)

П'ятниця, 16 вересня 2016, 12:34
Євген Мураєв, народний депутат України, пише.
Закон про відповідальність за наклеп як ніколи актуальний (Мураєв)

"Закон про відповідальність за наклеп в світлі цієї заяви видається ще більш актуальним. Кажу як людина, на якого всякі нетями вже писали доноси".

Нагадуємо, Мураєв просуває закон про відповідальність за наклеп.

Під постом незвично багато коментарів.

Сергій Соболь
Все це вже більше нагадує якусь мишачу метушню.
Бридко і гидко. У України було світле обличчя, були перспективи.
Скотилася до абсурду. . .

Yevgeniya Krzenciessa
Як хотілося б щоб, всіх хто пишуть брехню в ЗМІ, теж залучали б до відповідальності, починаючи з штрафу і закінчуючи кримінальним покаранням.

Микола Ніконоров
Шановний пане законотворець ... якщо ви не в курсі то згідно ст. 68 КУ (Конституції України) все зобов'язані жити дотримуючись законів, незалежно: знають вони їх чи ні. Згідно ст. 3 КУ, людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.

Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність.
Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави.

Якщо раптом не в курсі: Конституція це документ найвищого ступеня пріоритетності і всі інші закони та акти повинні прийматися з огляду на те що в ньому сказанно і гарантовано. Можете написати 100500 офігенний законів, але як база правового поля ст. 68 КУ не працює взагалі на території України. Для кого ви хочете писати ці закони? Для мене? Так я і так не обмовляю ні на кого, а ті хто цим займаються, будуть це робити, що з вашим законом, що без. Тому як вихватаетесь за пробему не з того боку. Шкода що такі пости – це монологи в нікуди...

Микола Логунов
Підтримую на всі 100% Мураєва. Наклеп і брехня стає інструментом роботи деяких політиків. Она здатна безкарно паралізувати роботу політичних сил, відомств і лідерів. Не ухвалення законопроекту про наклеп лежить відповідальністю на владу. Свобода слова без відповідальності за брехню, є інструмент, за допомогою якого знецінюється це слово, а свобода сприймається як анархія і вседозволеність.

comments powered by HyperComments