За радянських часів наступала кримінальна відповідальність за випуск на лінію несправного авто

Четвер, 15 вересня 2016, 11:10
Мала ремарка: кримінальна відповідальність була за випуск на лінію несправного авто для відповідальної особи на підприємстві.
За радянських часів наступала кримінальна відповідальність за випуск на лінію несправного авто

Пише Олег Назаренко, генеральний директор Всеукраїнської Асоціації автомобільних імпортерів і дилерів.

“У радянські часи ще була кримінальна відповідальність за випуск на лінію несправного авто для відповідальної особи на підприємстві.

Сьогодні, виїхавши після ремонту з гаража дяді Васі і не маючи жодного папірця про ремонт, немає гарантії, що в авто не заклинить кермо, водій не вріжеться в автобусну зупинку і не повбиває людей.

Хто піде в тюрму? Водій!

А повинен хто піти? Дядько Вася!

 

Може є сенс переглянути "Правила Надання послуг в автосервісі" і жорстко контролювати надання гарантії після ремонтних робіт авто і надання документів про проведений ремонт?

Зараз крики будуть, не треба, так як якщо дядько Вася почне давати документи, не ставити на авто старі запчастини з авторазборок з машин-донорів, платити податки, то його послуги подорожчають?

Як думаєте?

До речі, я б з радянських часів ще повернув би два рівні підготовки водіїв: з правом і без права роботи за наймом. А то дивишся на водіїв маршруток, які їздити не вміють і засипають за кермом (чому у далекобійників контроль є, а тут хоч добу бомблять без сну і контролю?) І на вулицю виїхати страшно!”
 

comments powered by HyperComments