Ляшка спіймали на гарячому

Четвер, 15 вересня 2016, 09:48
Ведучий блог діяч запевняє, що двох нібито генералів спіймали на гарячому.
Ляшка спіймали на гарячому

Пише Олексій Гончаренко, народний депутат України.

“Злочинний супермаркет радикалів розширює перелік товарів і послуг. Раніше, судячи по записах Генпрокуратури, Мосійчук і йому подібні негідники торгували виключно депутатськими запитами і голосами. Але, завдяки ефективній роботі Генеральної прокуратури, сьогодні з'ясувався новий перелік додаткових послуг, що надаються радикалами і їх підопічними.

Команда Юрія Луценка затримала двох шахраїв - киянина Петровського і громадянина Ізраїлю Вайсберга, які, намалювавши собі круті "ксиви", нашів мундири з генеральськими погонами, понавешівав орденів, продавали за великі гроші місця в держструктурах. Що примітно - при їх затриманні на допомогу злочинцям примчали депутати з Радикальної партії України. Серед них була помічена і масштабна фігура Ігоря Мосійчука.

Продаж місць - це традиційний цвинтарний бізнес, на якому Ляшко, Мосійчук і вся інша радикальна братія зможуть зосередитися, коли український народ виверне цих шахраїв з українського парламенту”.

Під блогом думки розділилися. Іноді - на протилежні. Хтось Ляшку аплодує, хтось волає "Ляшка - на нари".

руслан49
Все рівно люди будуть голосувати за Ляшка. Ляшко-скотиняка один радикально дбає про людей. Він обіцяє в три рази підвищити зарплати і пенсії. Оце людина. Про таких В.І. Лєнін говорив – Какой матєрий человечище.

Peter Blood
Давно пора закрити олігархічний проект під назвою кишенькової партєйки "Вила, сапки і серпи"! А того дуже "падрійотичного" ляшковця Ю. Шухевича влаштувати у достойний хоспіс, щоб не паплюжив у компашці "Радикальних пройдисвітів" Український Парламентаризм!

volume_C _
З громадянина Гусєва вони здерли 61 тисячу доларів за сприяння в призначенні його начальником управління економіки та інвестицій Одеського порту, а потім захотіли "розвести Гусєва" на 70 тисяч доларів за призначення його головним лісничим Київщини.

На фальшивой ксиве не помощник Гройсмана, а раввин Олег Вайсберг. А на окровавленой палиці пальчики Ілона Вайсберга.
 

comments powered by HyperComments