Чим більше компліментів, тим губернатор гучніше йде у відставку (Балога)

Середа, 14 вересня 2016, 16:01
Віктор Балога, політик, незадоволений командою гаранта.
Чим більше компліментів, тим губернатор гучніше йде у відставку (Балога)

Ось що він пише в своєму блозі на Фейсбуці.

“Судячи з текучості кадрів по обласних державних адміністраціях, в команді Гаранта серйозні проблеми. Досвід показує, що чим більше компліментів він виписує своєму новому ставленику, тим гучніше він іде у відставку.

Сьогодні багато областей трясе саме завдяки Банковій, в тому числі, Миколаївщину. І буде трясти далі, поки не навчаться знаходити людей на місцях, які будуть працювати в інтересах громад, а не вислужуватись перед Адміністрацією Президента”.

Ось що написали на Українській правді.

“Конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала депутата Верховної Ради від фракції "Блок Петра Порошенка" Олексія Савченка головою Миколаївської обласної державної адміністрації.

"Учора о 22:10 оголосили результати конкурсу. За результатами конкурсу він (Савченко) набрав максимальну кількість балів (14,88)", – сказав він.

Зі слів Хахуди, матеріали про результати конкурсу будуть передані в Кабінет міністрів, який має підготувати відповідний проект указу президента “.


Як відомо, 29 червня президент Петро Порошенко звільнив голову Миколаївської обласної державної адміністрації Вадима Мерікова.
 

 

comments powered by HyperComments