Зеленський відповів всім за жарт про Україну

Понеділок, 12 вересня 2016, 16:46
Висловився він вельми прямо, аж до недрукованих виразів.
Зеленський відповів всім за жарт про Україну

Ось що він написав у своєму блозі на Обозревателе.

«Шановні друзі, любителі, заздрісники і все, кого забув або не знаю. Відповім вам в тій формі яку вважаю вірною і Справедливою.

Жарт, яка викликала бурхливе обговорення не має двох, трьох смислів. Суть проста цієї репризи: досить брати кредити за які відповідатиме нашим дітям, онукам і тим, хто буде жити після нас і нести відповідальність за всі ті бридкі справи, які творимо ми. Ми - гордий народ, не жебраки. Ось і все.

Більше тут немає інших смислів. Це жарт про вчинки наших вершителів, нашої влади, а не про людей і не про нашу країну. Так що не потрібно будувати з себе культурних археологів і вишукувати в творчості Кварталу то, чого немає і ніколи не буде. Ми любимо свою країну і боремося за її свободу, свободу слова.

Не все гаразд хлопці, не все просто, але, плиз, не ведіться на політичну херню, яку друкують продажні, замовні та дрібні особини. Їх то і людьми не назвеш. Ви вище цього. Ми вище цього. Не дайте вас збити, обдурити і напоїти цією брехнею. Той, хто називає вас покидьком, сам або такий, або позбавлений
​нашої уваги. Той, хто називає продажної повією, просто поверхневий або маріонетка в чиїхось-то пухленьких руках. Ми - квартал! Ми - патріоти! А хто вони? Ви нас знаєте 20 років! Не мало, правда?

Мир вам, вашим дітям, а лиходіїв скоро не буде, у них мало часу, дуже, вони це відчувають, трясуться) хапаються за останні "а ви чули, що вони сказали", нічого їх вже не врятує! За все, все, що зробили ці люди з нашою країною, за все це - дадуть відповідь! Вибачте, якщо щось не так сказав».
 

 

comments powered by HyperComments