Мер Садовий: олігархи намагаються прикручувати "гайки" в українській політиці

Понеділок, 12 вересня 2016, 13:58
Мер города Львова Андрій Садовій: українці повинні критично ставитися до тієї інформації, яку засовують їм в голову.
Мер Садовий: олігархи намагаються прикручувати "гайки" в українській політиці

 

У понеділок Садовий розмістив на своїй сторінці в Фейсбуці такий матеріал.

"Заслужив на цілу годину дорогого прайм-тайму на "плюсах". Якщо коротко, то саме так виглядають "ключі", якими олігархи намагаються прикручувати "гайки" в українській політиці. В чистому вигляді.

У мене немає багато інструментів, аби захищати своє чесне ім'я. Наші суди не вміють працювати з аналізом методів Геббельса та давати оцінку маніпуляційним технологіям.

Ту частину фільму, де йдеться про те, як "легко було Садовому наводити порядок у Львові, бо все вже до нього зробив Буняк", залишу на розсуд глядачів. Мені не треба подобатись нікому. Я хочу, аби українці навчились критично сприймати інформацію, яку їм засовують в голову.

Щодо звинувачень в корупції.

Сьогодні скеровую листа до НАБУ з проханням ретельно вивчити усі звинувачення, які були зроблені на мою адресу. Готовий надати усі можливі свідчення та докази, аби відповідна перевірка пройшла швидко та ефективно".

До речі, всі користувачі хвалять Садового.

Наприклад, Світлана Кривун.

"Коли все в порядку - всі це сприймають за норму. Покатайтесь по Україні. Порівняйте. Згадайте Львів без води. Не гарячої, просто води. З 6 до 9. Буняк???? Щось я не пам'ятаю його роботи. Поїдьте в брудну Одессу... Порівняйте. Проаналізуйте. Такого порядку як у нас нема ніде. І це таки заслуга Садового".
 

 

comments powered by HyperComments