Люди кинулися обговорювати фотографію танка на сторінці Полторака

Понеділок, 12 вересня 2016, 12:36
Міністр оборони України Степан Полторак привітав усіх танкістів з Днем самої переможної бойової машини.
Люди кинулися обговорювати фотографію танка на сторінці Полторака

Ось що він пише на Фейсбуці.

«Шановні танкісти, сьогодні ви — справжній броньований кулак і ключова складова бойового потенціалу Збройних Сил України!
Україна знає Вас як героїв, мужніх і відданих країні та народові. Саме завдяки вашому героїзму Українській армії вдалося стримати наступ агресора вглиб країни».

На жаль, під постом тема про мужніх танкістів згорнула не туди.

Користувачі Мережі кинулися обговорювати фото танка. Мовляв, воно було неабияк змінено.

Більше за всіх кричить з приводу зміненої фотографії користувач Інтернету Альберт Мазур.

«Цей знімок, скоригований у програмі. На основне зображення накладено шар з зображенням туману. Встановлено ступінь напівпрозорості шару з імітацією туману і окремо, збільшена його прозорість у тому місці, де знаходиться край дула. Зверху додано третій шар, з зображенням трави.

Автор розуміється на коригуванні. Також він знає, правило золотого перетину. А ж ось на передньому плані, залишилися мазки інструментів розмиття і різкості. На жаль, неможливо сказати що автор фахівець. Така робота може отримати 5 балів по десятибальній системі оцінювання. Це найнижча оцінка, щоб було зрозуміло, це двійка.

Недостатньо знати основи редагування в фотографії. Треба ще знати, як бачить людське око і створювати художні образи з урахуванням цього».

А танкісти сміються над цим в задоволення, до речі. Їм фотографія припала до душі.
 

comments powered by HyperComments