Мовчазна капітуляція. Провал в ВР по Криму

Понеділок, 12 вересня 2016, 09:13
Олексій Гончаренко, народний депутат України, в шоці.
Мовчазна капітуляція. Провал в ВР по Криму

"Розцінюю сьогоднішню ситуацію по провалу голосування Проекту резолюції по окупованому Криму як зрада національних інтересів України. Це мовчазна капітуляція.

На перших і єдиних з моменту окупації Криму парламентських слуханнях 15 червня цього року було присутнє від сили 10 депутатів і один міністр. Результат же сьогоднішнього голосування проекту Постанови "Про Рекомендації парламентських слухань на тему: "Стратегія реінтеграції в Україні тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим та міста Севастополь: проблемні питання, шляхи, методи і способи" N4003а взагалі кинув мене і моїх колег по міжфракційної групи "Крим" в стан шоку і розгубленості - значна частина депутатів взагалі не прийшли на засідання і резолюція не набрала необхідної кількості голосів.

 Якщо з Оппоблоком все зрозуміло, то 8 голосів від славних радикалів змушує утвердиться в думці, що вони патріоти лише на словах.

Після цього мимоволі починаєш замислюватися - а чи варто в усьому звинувачувати агресора? Нагадаю, що в Росії було створено міністерство у справах Криму вже 31 березня 2014 року. В Україні ж Держслужба по Криму з'явилася через рік (!), А Міністерство з окупованих територій через 2 роки (!!), і то під нашим тиском. Дивлячись на абсолютно байдуже ставлення українських депутатів до Криму, приходить розуміння, що головний наш ворог - бездіяльність і байдужість. Як виявилося, одна нота Джамали принесла більше користі для країни, ніж все наше "вельмишановне" депутатські збори.

Звичайно, ми зробимо все можливе для прийняття цієї Постанови. Дякую спікера Андрія Парубія за те, що не допустив повного фіаско і переніс розгляд питання. Але сьогодні мені дуже соромно за колег перед кримчанами і всіма українцями... "

Тим часом Айдер Муждабаєв, заступник генерального директора кримськотатарського телеканалу ATR, повідомляє.

"На навчаннях "Кавказ 2016" в Криму відпрацьовували наступальну операцію - повідомляє українська розвідка.

Все зрозуміло, одне питання.

А ігнорування керівництвом МВС і Міноборони кримських татар та інших кримських патріотів, які вийшли з окупованих півострова на Чонгар, категорична відмова створити з них регулярну військову частину, яка першою зустріне агресора в разі його настання - проходить рамках тих же навчань?"
 

 

comments powered by HyperComments