ГО України: Не можна довіряти політикам наше європейське майбутнє

Вівторок, 27 серпня 2013, 17:28
Громадськість не може бути пасивною напередодні листопадового саміту у Вільнюсі. Про це заявив Координатор робочої групи Національного круглого столу «Порозуміння заради європейського майбутнього» Сергій Бондарчук під час ефіру програми «Сьогодні про головне» на каналі TVi.
ГО України: Не можна довіряти політикам наше європейське майбутнє

«Ми не можемо собі дозволити таку розкіш, як довірити політикам наше європейське майбутнє. Адже бачимо, що вони не справляються з цим завданнями - більшість пунктів Фюле провалено. Саме тому 2 вересня громадськість проведе акцію «Євронаступ» на якій вимагатиме від політиків працювати на євроінтеграцію», - сказав Бондарчук. Він також закликав українців долучитися до громадянської акції в Києві.

«Закликаю усіх громадян 2 вересня 2013 року о 9:30 прийти до стін Погоджувальної ради депутатських фракцій Верховної Ради за адресою Київ, вул.Грушевського, 18/2 для того, щоб підтримати наш європейський вибір. Акція без партійних прапорів, лише прапори України та ЄС. Громадяни мають змусити політиків працювати та виконувати свої обіцянки в питанні євроінтеграції», - сказав політик.

Сергій Бондарчук також зазначив: «Саме громадськість організувала Національний круглий стіл «Порозуміння заради європейського майбутнього», як нейтральний майданчик, як територію для співпраці і компромісу між владою та опозицією у питанні євроінтеграції. Ми підготували Європлан - список заходів необхідних для виконання усіх умов Євросоюзу. Тепер ми вимагатимемо, щоб Європлан став основою порядку денного сесії парламенту. Ми закликаємо політиків відмовитись від внесення скандальних, суперечливих законопроектів та блокування парламенту, як інструменту політичної боротьби на період розгляду євроінтеграційних законів».

comments powered by HyperComments