Національний проект: Відкрий для себе всесвітню спадщину ЮНЕСК0!

Неділя, 14 жовтня 2012, 19:28
Культурні та природні надбання, які розташовані на території кожної держави, мають не лише національне, а й загальносвітове значення. Список об’єктів всесвітньої спадщини ЮНЕСКО нараховує сьогодні 936 об'єктів у 153 державах світу. З них 725 є культурними об'єктами, 183 – природними та 28 – змішаними. П’ять видатних об’єктів розташовані в Україні.
Національний проект: Відкрий для себе всесвітню спадщину ЮНЕСК0!

З метою посилення міжнародного діалогу, заохочення молодих людей до активної участі у процесі вивчення, збереження та примноження універсальних цінностей всесвітньої спадщини ЮНЕСКО міжнародна молодіжна організація AIESEC організовує національний проект під назвою «Всесвітня спадщина» (“World Heritage”).

«Всесвітня спадщина» – це культурно-освітній проект, який організовує активна молодь з десяти міст України. Протягом шести тижнів студенти-волонтери з різних країн світу будуть працювати з українськими студентами. Волонтери разом з студентами проводитимуть дослідження місцевої спадщини, яка потребує уваги та захисту громадськості. Іноземні волонтери організовуватимуть для учасників проекту лекції та семінари про культурно-історичну спадщину своїх країн та методи її захисту і збереження.

Результати дослідження будуть опубліковані та представлені на міжнародному молодіжному форумі, що відбудеться у Києві по закінченню проекту.

Якщо ти хочеш взяти участь у дослідженні свого міста, тобі цікаво дізнатися більше про історію та культурні надбання України – реєструйся для участі в проекті на сайті ua.join-aiesec.com

Проект розпочнеться в жовтні 2012 року та триватиме протягом шести тижнів. Участь у проекті беруть 9 міст України: Київ, Одеса, Харків, Донецьк, Івано-Франківськ, Львів, Запоріжжя, Чернівці та Тернопіль.

Медіа партнери: iport.info, rabota.ua, unistudy.org.ua, studnews.org.ua, gurt.org.ua

Детальніше за новинами проекту слідкуй на офіційній сторінці проекту вконтакті, або на сайті організації aiesec.ua

comments powered by HyperComments