Ярош на позичені гроші йде в президенти

Борис Недільний  |  Вівторок, 25 березня 2014, 16:21
У лідера «Правого сектора» Дмитра Яроша немає грошей на передвиборну президентську кампанію.
Ярош на позичені гроші  йде в президенти

Проте це не привід припинити змагання за крісло "гаранта". Як повідомив сьогодні лідер львівського осередку «Правого сектора» Артем Луцак, Ярош позичить кошти у приватної особи для того, щоб зробити внесок для балотування у президенти. Між іншим, така застава за законом  складає 2, 5 мільйони гривень.

«У нас ніяких джерел фінансування не існує, тільки пожертви громадян. Меценатство з метою управління партією ми не допустимо», - сказав Артем Лицак. Хто є цією приватною особою, яка зголосилась допомогти Дмитру Ярошу реалізувати президентські амбіції, він не знає.

Що ж до фінансування власне партії "Правий сектор", то, кажуть її члени, внески можуть робити лише як доброчинні, аби ніхто не диктував своїх умов. Окрім того, "Правий сектор" заявив про ініціативу запровадити ценз на право голосу, щоб люди, голосуючи, ще й виносили свої кошти.

На сьогоднішній прес-конференції "правосекторці" також поскаржились – все частішають випадки, коли невідомі, прикриваючись "Правим сектором", тиснуть на суддів, вимагаючи приймати відповідні рішення.

"Один із кричущих випадків стався днями у Львові, коли під час суду над групою міліціонерів за те, що вони торгували наркотиками, увірвались невідомі, погрожували та вимагали звільнити злочинців на поруки. При цьому вони представлялися «Правим сектором». Ми дуже обурені, бо ми ніколи б не підтримували потурання злочинцям. Окрім того, часто погрожують жінкам. Воювати з жінками! Так може робити лише бидло. Справжній мужчина воює із собі подібним», - зазначив політичний референт «Правого сектора» на Львівщині Віталій Сергатюк.

Фото: .novostimira.com.ua

comments powered by HyperComments