Перший віце-президент ФФУ підтвердив достовірність компромату на Конькова (ДОКУМЕНТИ)

Остап Нетахата  |  Понеділок, 3 березня 2014, 20:06
Анатолій Попов, який обіймає посаду першого віце-президента Федерації футболу України, підтвердив інформацію про корупційну діяльність очільника федерації Анатолія Конькова. Матеріали, що ілюструють схеми голови ФФУ, опублікували на сайті «UA-футбол».
Перший віце-президент ФФУ підтвердив достовірність компромату на Конькова (ДОКУМЕНТИ)

Анатолій Попов у коментуванні ситуації зізнався, що не знає реакції Конькова щодо оприлюднених документів.

«Документи достовірні. Але там йдеться лише про Анатолія Конькова. Його реакції я не знаю», – сказав перший віце-президент ФФУ.

Разом із документами співробітники Федерації надіслали відкритого листа. У ньому вони пояснювали політику Анатолія Конькова.

Натомість сам очільник зник з інформаційного простору. За коментарями журналістів направляють до керівника прес-служби Павла Тернового. А він запевнив, що ніякого такого листа не було, його ніхто не писав.

«Колектив ФФУ неприємно здивований появою в ЗМІ відкритого листа, підписаного нашим іменем. Жодних заяв з подібними обвинуваченнями в бік керівництва співробітники ФФУ не робили», – сказав Терновий.

У продовження на офіційному сайті ФФУ було розміщено таке повідомлення:

«Ми наполегливо просимо представників вітчизняних мас-медіа не тиражувати інформацію, що не відповідає дійсності та не довіряти жодним заявам колективу ФФУ, що не є підписаними співробітниками або опублікованими  на офіційному сайті нашої організації.

Крім того, вважаємо за необхідне звернутися до тих осіб, котрі займаються розповсюдженням подібних наклепів − будь-які матеріали провокаційного змісту негативно позначаються не лише на репутації національної футбольної асоціації, а й на іміджі усієї футбольної спільноти нашої країни» – йдеться у повідомленні за підписом колективу ФФУ.

Наводимо відкритий лист:

З опублікованих документів помітно, що кожне відрядження голови ФФУ обходилося казні організації  в 20-30 тисяч гривень. У ці поїздки Коньков брав свою секретарку-коханку (як сказано у відкритому листі). Перельоти українські футбольні чиновники здійснювали бізнес-класом. А жили з розмахом – далеко не в дешевих готелях.

Пропонуємо документи:

Фото: сайт "Шахта". Документи: "UA-Футбол"

comments powered by HyperComments