У Криму активізувалися російські війська (ФОТО, ВІДЕО)

Остап Нетахата  |  П'ятниця, 28 лютого 2014, 18:28
Військова техніка Російської Федерації прибуває на територію України в Криму. Літаки та гелікоптери перелітають з території Росії. А колона БТР на підході до Сімферополя.
У Криму активізувалися російські війська  (ФОТО, ВІДЕО)

Щонайменше чотири літаки  ІЛ-76 з російською символікою вже приземлилися в Криму. Вони розмістилися на військовому аеродромі в Октябрському.

Окрім літаків, було помічено переліт і військових гелікоптерів. Очевидці зафіксували близько десятка гвинтокрилів.

Також це пересування підтвердили у Державній прикордонній службі. Однак органи влади України отримали повідомлення лише про три гелікоптери.

З іншого, східного боку, до Сімферополя рухається колона з десяти БТР. У Міністерстві закордонних справ Росії заявляють, що українській стороні передали ноту щодо пересування бронетехніки Чорноморського флоту.

«Українській стороні було також передано ноту МЗС Росії, відносно пересувань бронетехніки Чорноморського флоту, пов'язаних з необхідністю забезпечення охорони місць дислокації  Чорноморського флоту на території України, що відбувається в повній відповідності з базовими російсько-українськими угодами по Чорноморському флоту», – йдеться у повідомленні.

У той же час, в МЗС заявили, що Росія розглядає події в Криму як наслідок внутрішньополітичних процесів в Україні і не має наміру брати участь в консультаціях з цього питання.

Фото: "Велика епоха", "УП"

comments powered by HyperComments