Несподіваний кар'єрний зліт В. Гройсмана позбавив Вінницю законного мера

Четвер, 27 лютого 2014, 17:34
Сьогодні, 27 лютого, Верховна Рада ухвалила склад нового Уряду (деякі посади ще є вакантними).
Несподіваний кар'єрний  зліт  В. Гройсмана  позбавив  Вінницю  законного мера

Нагадаємо, що вчора на столичному Майдані Незалежності несподівано мера Вінниці Володимира Гройсмана  назвали кандидатом на посаду віце-прем'єра з регіональної політики. 

Як повідомила сьогодні керівник департаменту у справах масової інформації та зв'язків з громадськістю Вінницької міськради  Аліса Мисловська, міський голова Гройсман 27 лютого  перебуває у Верховній Раді як один з кандидатів на міністерську посаду. "Він терміново поїхав на засідання Ради. Для преси жодних заяв не залишав, - повідомила вона.

Сьогодні ж на Вінницькому Євромайдані зібралося кілька десятків активістів. Мітингарі протестували проти призначення Володимира Гройсмана на посаду віце-премьєра , мотивуючи це тим, що Вінницький міський голова нібито не підтримував Євромайдан.

Як відомо, Володимир Гройсман з перших днів протестних акцій ініціював спорудження на Вінницькому Євромайдані сцени, з якої неодноразово виступав на підтримку євроінтеграції.

Також за його пропозицією у Вінниці з’явилися Європейська площа і площа Героїв Майдану.

За Конституцією України та законом про місцеве самоврядування  обов'язки міського голови у випадку його дострокового звільнення виконує секретар міської ради, у даному випадку Сергій Моргунов.  

Фото: Вінниця ОК

comments powered by HyperComments